Wil jij meedenken met het nieuwe lerarenregister? Kom naar de gebruikerspresentatie op 16 november en krijg een sneak preview!

In de gebruikerspresentatie krijg je te zien hoe het nieuwe register er tot nu toe uitziet. Daarnaast kun je meedenken over de functionaliteit. Zo wordt de module ‘het registreren door een leraar’ behandeld en zie je welke cursusgegevens voor de leraar zichtbaar zijn. Ook de nieuwe module Portfolio en de aanpak voor conversie vanuit het vrijwillige register komen aan bod. Tevens kun je zien op welke manier een activiteit gezocht en toegevoegd kan worden aan je portfolio.

Benieuwd geworden?

Kom dan op donderdag 16 november naar het Willem I College in Den Bosch. De bijeenkomst duurt van 18-20 uur. Je ontvangt een onkostenvergoeding.

Aanmelden of vragen?

Leuk als je erbij bent! Stuur een mail naar: meedenksessies@onderwijscooperatie.nl met als onderwerp ‘gebruikerstesten’.

Heb je inhoudelijke vragen over deze sessie? Stuur dan een bericht naar Eddie Smit, projectmanager bij Lerarenregister. e.smit@minocw.nl.